Det er processen fra idé til arkitektur, der skaber resultatet – og som gør løsningen unik. I mere end 40 år har vi som rådgivende arkitekter her på tegnestuen i Aarhus skabt bygninger. I løbet af de seneste år har et generationsskifte tilført ny DNA og klarlagt nye veje og nye mål for vores eksistens og vores grundlag.

På tegnestuen i Aarhus løser vi opgaver indenfor bygherrerådgivning og totalrådgivning, som får det bedste frem i vores team. Tradition og erfaring sikrer vores høje kvalitetsniveau, mens en tværfaglig interaktion mellem kollegaerne i vores arkitekthus med forskellige kompetencer sikrer en kreativ, transparent og tryg proces fra ide til løsning. Vi ønsker med vores arkitektfirma at skabe gode oplevelser – og med dygtig og ærlig rådgivning at gøre os fortjent til tillid.

Arkitektur er for os at gøre hverdagen god, nem og sund for mennesker. At definere rammerne for et indendørs liv i det private eller i det offentlige rum. Såre simpelt udadtil – ekstremt komplekst og kompetencekrævende i sin egentlige, bagvedliggende handling indenfor totalrådgivning og projektering. Åbenhed, transparens, alsidighed og troværdighed er idealer og rettesnore for opgaveløsningen på vores tegnestue og i vores arkitektrådgivning – men også for os 2 partnere i ejerkredsen. Med hver vores faglige kompetencer og vores forskellige persontyper supplerer vi hinanden i en synergisk treenighed.

Vores alsidighed skaber samspillet, i samspillet opstår kreativiteten, kreativiteten skaber processen og processen transformeres i sidste ende til arkitektur og byggeri.

Du kommer til os med din idé, dit projekt og din drøm. Vi stiller op med vores samlede byggetekniske totalrådgivning, kompetence og hele vores tegnestue her i Aarhus – ikke som smagsdommere, men som en arkitekt og bygherrerådgiver, du i bogstaveligste forstand kan tale med. Et samarbejde med os skal være gennemskueligt i alle aspekter af projektet og på ethvert tidspunkt i forløbet.

Vi arbejder hver dag målrettet efter værdier som ærlighed, transparens, troværdighed og tryghed. Det vil du mærke, når du gennem hele processen altid kan følge vores arbejde step for step.

Din idé,
dit projekt
din drøm


Som arkitekter er vores bagage tung af erfaring med totalrådgivning.
Det er din tryghed i vores samarbejde.

LEDELSEN

Rasmus Krabbe arkitekt

Rasmus Krabbe

Administrerende direktør / Partner

+45 22 47 14 70
rk@krabbevang.dk

Jens Vang arkitekt århus

Jens Vang

Chefarkitekt/ Chefdesigner / Partner

+45 31 21 84 40
jv@krabbevang.dk


Samarbejde
om dine behov

Vores ønske som rådgivende arkitekter er, at du ved, hvad du får – at du ved, hvad du betaler for.
Vores mål er et give dig det bedst mulige resultat og mest mulig arkitektur på bedst mulig angiven tid, til bedst mulig økonomi.

Tag fat i os