Café Piccolo Risskov

På hjørnet af Nordre Strandvej og Vestre Strandallé ligger i dag en lille, overset hjørnegrund, hvorpå der er placeret et busskur og en reklamestander.

Hjørnet har en stor grad af synlighed fra flere sider; det er netop dette der gør placeringen optimal til en Café, hvor man kan se og blive set på et naturligt mødested for den lokale befolkning, men i ligeså høj grad af brugere af Bellevuehallerne og strandgæster.

Læs artiklen om Caféen i Aarhus stiftstidende
https://stiften.dk/aarhus/Gemt-graesplaene-omdannes-i-Risskov-Rund-restaurant-og-toejbutik-i-tre-etager-paa-vej/artikel/557288

Arkitekttegnet café

Den runde form optager de to retninger fra vejene og åbner bygningen op i en indbydende gestus.
Gæster kan sætte sig fra åbning kl 8 til en kop morgen kaffe, og på vej hjem til en panini og et glas vin indtil lukketid kl 24.

Materialerne på bygningen er en tombakbeklædning på ydersiden og tagkanten, og en lodret, mørk listebeklædning på den lave mellembygning og værn, hvor man er i berøring med huset.

Det store udhæng tjener dels som solafskærmning for de store glaspartier mod Caféen. dels som udeserveringsareal, hvor man vil kunne sidde i de køligere forår- og efterårsdage.

Se flere billeder af projektet
Café Piccolo Risskov

Arkitekttegnet café