PRESSEMEDDELELSE

Ny vin på nye, transparente flasker

Velkommen til Gandrup | Krabbe | Vang | arkitekter. Tegnestuens nye navn indikerer nye veje, nye visioner og nyt liv i en erfaringsrig og traditionsbunden Risskov-virksomhed.

Tegnestue Århus GKV Arkitekter

Tradition og erfaring fornægter sig aldrig – ej heller i arkitektbranchen. Styrken af disse to udgør et kvalitetsstempel på en tegnestue fra 1977, som nu tegner sig selv på helt ny vis. Et generationsskifte er succesfuldt effektueret, og ejerkredsen består nu af de 3 partnere direktør Rasmus Krabbe, chefarkitekt Jens Vang og nyindtrådte projektchef Rasmus Gandrup. Tegnestuen ændrer dermed navn fra Gudnitz | Krabbe | Vang Arkitektur og Design til Gandrup | Krabbe | Vang | arkitekter.

”Et partnerskab med Rasmus Gandrup styrker vores ambition om høj faglighed og stærke, tværfaglige kompetencer på tegnestuen”, siger direktør Rasmus Krabbe. ”Rasmus Gandrup supplerer vores ejerkreds på logisk og synergisk vis i både projekt- og ledelsesregi.”

”Rasmus kommer med ny kraft og stor teknisk viden. Med ham som partner står vi stærkt i forhold til både rådgivning af kunder og håndtering af vores projekter”, siger chefarkitekt Jens Vang.

Tegnestue Århus GKV Arkitekter

Selv mener projektchef Rasmus Gandrup, at tegnestuen matcher hans ambitionsniveau optimalt:

”Min ambition er at skabe byggeri, som gør hverdagen nem, god og sund for mennesker. Jeg er stolt af at få muligheden for at stå i spidsen for et stærkt team med en succesfuld kombination af viden, erfaring, nytænkning, lyst og vilje.”

De 3 partnere på tegnestuen ønsker at værne om den flade organisationsstruktur, som kendetegner virksomheden og adskiller den fra især de store arkitektvirksomheder. Den tætte relation mellem kollegaer og ledelse skaber korte kommunikationsveje og sikrer en hurtig og effektiv adgang til nye ideer og kreativ sparring.

”Vi er ny vin på nye, transparente flasker. Det betyder kort sagt, at vi altid arbejder med ærlighed, troværdighed og gennemskuelighed overfor vores kunder og i vores projekter. Vi ønsker at skabe et overblik for vores kunder, som er atypisk for branchen”, fastslår Rasmus Gandrup.

Henning Gudnitz etablerede tegnestuen i 1977 og udtrådte af virksomheden i november 2017.

Tegnestuen samarbejder stadig med relationer fra dengang – men også ganske anderledes kunde- og projekttyper er i dag med til at skrive virksomhedens nye historie.

Gandrup Krabbe Vang arkitekter Århus kontor